Πολιτισμός

Το Πνευματικό Κέντρο

 Κοντά στην έξοδο του χωριού προς τα Κούκουρα, απέναντι από το εκκλησάκι του Οσίου Σεραφείμ βρίσκεται το Πνευματικό μας Κέντρο, στο χώρο του οποίου στεγάζεται ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος "Εννέα Μούσες",  η Λαογραφική Έκθεση και η δανειστική βιβλιοθήκη.

Πέτρινο Θέατρο "Χαράλαμπος Λουκίνας"

 Το καμάρι μας !!! Το "θεατράκι" όπως συνηθίζουμε να το αποκαλούμε, γίνεται κάθε καλοκαίρι το κέντρο των εκδηλώσεων του χωριού.

Λαογραφική Έκθεση

Στα πλαίσια των εκδηλώσεών μας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο,  του οποίου τα εκθέματα θα θυμίζουν την άλλοτε ζωή στο χωριό.
Έτσι, μαζέψαμε παλιά αντικείμενα της καθημερινής ζωής, φωτογραφίες και φορεσιές από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και του τόπου μας.
Σας καλούμε σε ένα ταξίδι στις μνήμες της παράδοσης, για να θυμηθούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος "Οι Εννέα Μούσες"

Ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος "Οι Εννέα Μούσες" ιδρύθηκε στις 16 Αυγούστου του 1981, με σκοπό πρωτίστως την διατήρηση και διαφύλαξη των εθίμων και των ιστορικών παραδόσεων του τόπου, αλλά και την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, τη δραστηριοποίηση των μελών του και των χωριανών, τη μόρφωση και τη άνοδο του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου γενικότερα.

Που βρισκόμαστε

Ελάτε μαζί μας