Πώς θα φτάσετε στην Αγία Τριάδα

Ξεκινώντας από την Αθήνα έχουμε δύο εναλλακτικές διαδρομές για την Αγία Τριάδα:

     Πρώτη διαδρομή από την Νέα Εθνική οδό: Μπαίνουμε στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και φτάνουμε Θήβα. Από την εθνική οδό βγαίνουμε από την αερογέφυρα της Θήβας. Φτάνοντας στην πόλη της Θήβας στρίβουμε δεξιά στον περιφερειακό στην παλιά εθνική οδό με κατεύθυνση Λιβαδειά–Αράχωβα. Δέκα χιλιόμετρα μετά την Αλίαρτο και δυο χιλιόμετρα μετά το χωριό Αγία Παρασκευή οι πινακίδες γράφουν Άγιος Γεώργιος – Αγία Τριάδα – Αγία Άννα.  Στρίβουμε αριστερά και μετά  από  3 χιλιόμετρα βρισκόμαστε έξω από το χωριό Άγιος Γεώργιος, στρίβουμε αριστερά ακολουθώντας την πινακίδα για Αγία Τριάδα – Αγία Άννα. Μετά από 7 χιλιόμετρα περίπου φτάνουμε Αγία Τριάδα.
     
     Δεύτερη διαδρομή από την Παλαιά Εθνική οδό: Μπαίνουμε στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου και στο ύψος της Ελευσίνας βγαίνουμε δεξιά για Μάνδρα – Κάζα – Ερυθρές (Κριεκούκι) και φτάνουμε μέχρι τη Θήβα. Διασχίζοντας την πόλη της Θήβας φτάνουμε στην έξοδο της προς Λιβαδειά και από εκεί ακολουθούμε την ίδια διαδρομή με παραπάνω.
     
    Ερχόμενοι από Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα φτάνουμε στη Λιβαδειά και στο 10ο χιλιόμετρο του δρόμου Λιβαδειά-Αλίαρτος-Θήβα, στην διασταύρωση προς Άγιο Γεώργιο-Αγία Τριάδα-Αγία Άννα στρίβουμε δεξιά και ακολουθούμε τον δρόμο μέχρι Αγία Τριάδα.

 

 

Που βρισκόμαστε

Ελάτε μαζί μας