Μπαμπλούκι - Όσιος Σεραφείμ

 

 

Μία ομάδα εθελοντών προσφέρθηκαν να ανοίξουν το μονοπάτι από την περιοχή Μπαμπλούκι έως τον Όσιο Σεραφείμ.
Ας ευχαριστήσουμε την ομάδα για την προσφορά τους!!

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας "Οι Εννέα Μούσες", σας προσκαλεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Να τα πούμε;

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα, χτες το βράδυ (19/12), απολαύσαμε χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, από την χορωδία της ενορίας μας, στον χώρο του Πνευματικού κέντρου.

Το Δέντρο μας

 

 

Παιδιά, γονείς και κάτοικοι της Αγίας Τριάδας άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του χωριού εν όψει των γιορτών, σε ειδική εκδήλωση μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο του χωριού.

Χριστούγεννα στο χωριό

Ο Αντιδήμαρχος Κορώνειας, ο Πρόεδρος της Αγίας Τριάδας και ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος "Οι Εννέα Μούσες" σας προσκαλούν να ανάψουμε όλοι μαζί Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00, στο Πνευματικό Κέντρο.

Εκδήλωση μνήμης

Ο Δήμος Λεβαδέων, η τοπική Κοινότητα Αγίας Τριάδας και ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος "Οι Εννέα Μούσες" πραγματοποίησαν εκδήλωση μνήμης για τον επετειακό εορτασμό της "Μάχης του Στεβενίκου", την Κυριακή  1 Νοεμβρίου, στο "Μεσαιωνικό οχυρό"

Η πρόληψη σώζει

Την Τριτη 17 Νοεμβριου ο Συλλογος μας παει στην Αθηνα για μαστογραφια-τεστ παπ....
Οποια γυναικα ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μας...

"Στο Φως του Φεγγαριού"

Στις 29 Αυγούστου 2015, η Τοπική Κοινότητα Αγ. Τριάδας, η Εκκλησία και ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος "Οι Εννέα Μούσες" πραγματοποίησαν μουσική εκδήλωση υπό την αιγίδα της Εφορίας Παλαιοανθρωπολογίας - Σπηλαιολογίας με τίτλο "Προβολή με ευρήματα από το σπήλαιο της Νύμφης Κορώνειας στο Φως του Φεγγαριού".

Που βρισκόμαστε

Ελάτε μαζί μας